Több falu fogott össze

2021.03.01. 07:00

Retró véradást szerveztek sörrel, virslivel Sorkikápolnán

Retró véradást tartottak csütörtökön a település művelődési házában. A több településről érkező véradókat az egyes falvak közművelődési aszszisztensei szólították meg.

Vas Népe

Fotó: VN/Czirók Tamás

A jó hangulatú, retró véradásra három településről: a helyieken kívül Nardáról és Nemescsóból is érkeztek donorok a falvak kisbuszaival, hogy segítsenek rászoruló embertársainkon. A vállalkozó szellemű véradókat sörrel, virslivel és csokoládéval vendégelte meg a helyi önkormányzat. A vöröskereszt apró tárgyajándékkal és Béres- cseppel jutalmazta meg a résztvevőket. Az első véradók oklevelet kaptak.

A szervező, Horváth Péter sorkikápolnai közművelődési asszisztens elmondta: az alkalmon összesen 34-en jelentek meg, közülük 27-en voltak alkalmasak a véradásra. A rendezvény egyúttal a rövidesen felújítás miatt bezáró művelődési intézmény utolsó közösségi rendezvénye volt.

Kiemelt képünkön: Éppen vért ad Paukovits-Polyák Diána, Horváth Péter, Szerdahelyi-Bánó Irén polgármester (Nemescsó). Mögöttük Mező Gáborné polgármester (Sorokpolány), Antal Attiláné alpolgármester (Narda) és Mező Gábor polgármester (Sorkikápolna)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában