illegális hulladéklerakás

2021.04.02. 07:00

Vajon mire gondolt a költő? – Újabb elképesztő szemetelős eset megyénkből

Szinte nem is kell keresni, csak úgy ontja magából az egyik legnépszerűbb közösségi oldal az illegális hulladéklerakásokról szóló bejegyzéseket. Így került a minap a szemünk elé egy újabb „gyöngyszem”.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Nemes Piroska

Egy Kőszeg-környéki lakos tette fel a kérdést bejegyzésében, hogy vajon mikorra intézte magának a fuvart az az illető, aki a körgarázsok és a cáki út közötti járda mellé helyezte el cseppet sem odaillő, felhalmozódott, feleslegessé vált dolgait.

„A kép február 28-án készült, ma április 1. van. Esetleg mástól várja az elszállítást? A kibelezett hűtőnek látszó valami, az autógumik és a WC-csésze is ingyen leadható a kőszegi hulladékudvarban. Mindez talán egy személyautóba is betuszkolható. Ha már idáig elhozta a tulajdonos, miért nem oda vitte? Itt és húsvét előtt (bár mindig!) különösen csúnya. Szívesen segítek az elszállításban, ha kapok segítséget a bepakolásban” – írta feldúltan a Facebook-felhasználó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában