Különleges tippelés

2021.06.10. 20:12

Mentett állatok jósolják meg az Európa-bajnokság meccseinek eredményeit

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) évekkel ezelőtt egy különleges, egész Európán átívelő tornát álmodott meg fennállásának 60. évfordulójára. Hazánk az idén nem csak házigazdaként, résztvevőként is ott lesz a bajnokságon. A különleges évforduló kapcsán lapunk nem mindennapi módon szeretné segíteni a futballrajongókat a mérkőzések eredményeinek megtippelésében.

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

Az Állatvédők Vasi Egyesületének védenceit kértük fel, hogy napról napra, játékos módon jósolják meg a torna mérkőzéseinek eredményeit. A jóslatokat megtalálhatják majd a Vas Népe hasábjain, videós formátumban pedig a vaol.hu-n.

A kezdeményezéssel olvasóink szórakoztatásán túl célunk az egyesület állatainak támogatása is: a kis jósok szinte egytől egyig várják még álomgazdájukat. Bízunk benne, hogy bemutatásukkal hozzájárulunk ahhoz, hogy jobban megismerhessék őket. Ha pedig valamelyikük belopja magát a szívükbe, keressék az egyesületet bizalommal, amelynek tagjai örömmel segítik majd Önöket az örökbefogadási folyamat során.

Az elkövetkezendő egy hónapban jósolnak olyan állatkák is, amelyek különlegességük vagy hatósági eljárás miatt nem fogadhatók örökbe. Általuk az egyesület áldozatos munkájára szeretnénk felhívni a figyelmet. Az előttünk álló hetekben megismerkedhetnek az állatvédőkhöz került legyengült madarakkal, kölykeivel együtt az egyesülethez leadott anyakutyával, a menhely mellett kidobott kölyökkutyával és olyan védencekkel is, amelyek már évek óta az Állatvédők Vasi Egyesületének gondozásában állnak.

Holnap reggel már érkezik is az első „kis jós”, aki a nyitómeccset tippeli majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában