ünnepélyes összejövetel

2021.06.11. 07:00

Óvodások jártak a 112 szombathelyi központjában

Hosszú idő után az Országos Rend­őr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály Szombathelyi Hívásfogadó Központjában újra – a járványügyi szabályok betartásával – ünnepélyes összejövetelt tarthattak a dolgozók, sőt még egy ovis csoport is ellátogatott hozzájuk.

Polgár Patrícia

Balázs Zsolt ezredes az Aréna ovisokkal

Fotó: VN/112 Központ

Az elmúlt, koronavírussal terhelt időszakban a rendőrség által szervezett hagyományos rendezvények is elmaradtak. A központ vezetője, dr. Balázs Zsolt ezredes elmondta: ennek apropóján – most, hogy már lehet összejöveteleket tartani – szervezték meg a programot, amelyen elismeréseket is átadtak. Az ezredes évértékelőjét követően díjazták az elmúlt hónap legeredményesebb hívásfogadóját, illetve két dolgozó kapott jutalmat ötvenedik születésnapja alkalmából.

Balázs Zsolt ezredes az Aréna ovisokkal
Fotó: VN/112 Központ

A hívásfogadó központ munkatársait végül a Szombathelyi Aréna Óvoda gyermekei lepték meg néhány perces műsorukkal. A központban évről évre tartanak nyílt napot, amely során a fia­talság bepillantást nyerhet az ott dolgozók mindennapjaiba.

Kipróbálhatják, hogyan kell hívást fogadni, de „élesben” is láthatják a központ munkatársait dolgozni. Az idén a nyílt napot szűk körben, az Aréna óvoda ovisainak tartották meg, akiket előbb körbevezettek az épületben, majd a gyerekek hatalmas örömére megnézhettek egy rendőrautót és rendőrmotort is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában