Állati Eb tipp

2021.07.03. 18:00

Igazi mackó, Szuzi tippelte meg az Ukrajna-Anglia találkozó végeredményét – videó

Végéhez közeledik a labdarúgó-Európa- bajnokság. Az még talány, hogy a végső győzelem melyik ország válogatottjáé lesz, a negyeddöntő második napjának mérkőzéseire azonban kis jósaink már megtették tippjeiket.

Polgár Patrícia

Az Ukrajna és Anglia között vívott meccs eredményét egy igazi mackó, Szuzi jósolta meg. Először bátortalanul merte vállalni véleményét, végül mégis megosztotta olvasóinkkal: előbb az angol zászló előtt elhelyezett eledelt kóstolta meg, majd felfalta előbb az ukrán lobogó, aztán az angol zászló előtti falatokat. Ember legyen a talpán, aki megfejti ezt a jóslatot! Nehéz eldönteni, hogy igazán hova húzott a szíve.

Szuziról azt kell tudni, hogy tavasz óta él a menhelyen. Az Állatvédők Vasi Egyesülete végzi az országban az újfundlandiak mentését, a kutya is így került hozzájuk hazánk másik feléből – gazdája költözés miatt vált meg tőle. Új gazdára vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában