Program

2021.07.03. 07:00

Szülésről, születésről a szombathelyi kerekasztal-beszélgetésen

A Séta a SzüléSzületéS Minőségéért címmel az Őrségben zajló többnapos program részeként tegnap kerekasztal-beszélgetés helyszíne volt az ELTE SEK C épületének aulája.

Tóth Kata

20210702 Szingerné Prikrill Barbara, Barcsa-Giczi Edina, Tutsek Annamária, Makkné Kelemen Zsófia, Domonkos Veronika és Nagy Beáta Magda , Kerekasztal a SzüléSzületéS minőségéért, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A hagyományteremtő sétát az ELTE PPK Perinatális Szaktanácsadó szakának oktatói és eddig végzett hallgatói kezdeményezték és szervezik. Arra hívják fel a figyelmet, milyen messzire nyúló jelentősége lehet annak, hogy a szülés milyen élmény az édesanya, a baba és a család számára.

A közönség bevonásával a tegnapi beszélgetésben részt vett Barcsa-Giczi Edina hordozási tanácsadó, pszichológia szakos hallgató; Szingerné Prikrill Barbara hordozási tanácsadó; Domonkos Veronika szonográfus, a Vendégbabák gyászcsoport vezetoje̋, Makkné Kelemen Zsófia IBCLC laktációs szaktanácsadó, szülésznő, valamint Tutsek Annamária dúla, perinatális szaktanácsadó.

A szombathelyi kerekasztal-beszélgetést Nagy Beáta Magda, az ELTE PPK Szombathely adjunktusa vezette.

Kiemelt képünkön: A közönséget is bevonták a beszélgetésbe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában