Vát

2021.09.28. 11:00

Faluszépítő egyesületet alakítanak

Faluszépítő egyesület létrehozásán dolgozik Szár Mónika alpolgármester és a település lelkes önkéntesei. Még várják a tenni vágyó helyiek jelentkezését.

Polgár Patrícia

A hónap közepén tette közzé felhívását Szár Mónika, Vát alpolgármestere és Kovács Melinda közösségszervező, a helyi közösségi élet két mozgatórugója. Felhívásukra azok a vátiak, akik korábban is aktívan részt vettek a település programjainak szervezésében és kivitelezésében, rögtön jelentkeztek. Így az egyesület alapításához minimálisan elvárt tízfős taglétszámot már meg is haladták. Emellett szeretnének további helyieket is megszólítani felhívásukkal. – Az egyesület célja a falu közösségi életének fellendítése, lakókörnyezetünk megszépítése, a település fejlődésének elősegítése. Szeretnénk még az idén létrehozni hivatalosan is közösségünket, hogy jövőre már pályázhassunk. Az elnyert támogatásokból még több minőségi programot tudnánk szervezni Váton – mondta az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában