Jótékonyság

2021.09.18. 15:20

Rotary gála Szombathelyen – Ajándékkoncert az egészségügyi dolgozóknak – fotók

Jótékonysági gálát rendezett a helyi Rotary Club pénteken a Bartók Teremben, ahol átadták az elismeréseiket a kiválasztottaknak, és vendég volt hatvan egészségügyi dolgozó a partnerével.

Merklin Tímea

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Savaria Szimfonikus Zenekar muzsikált Thomas Kornél vezényletével, énekelt Foki Veronika színésznő és a testvére, Foki Dániel operaénekes, Kiss Márton zongorázott, házigazda az édesanyja, Kiss-Vincze Eszter volt. Köszöntőt mondott a 2021-22-es elnök, László Balázs. Külön köszöntötték Hende Csaba országgyűlési képviselőt, aki az est díszvendége volt.

Ünnepi beszédében Varga Balázs, az előző évi elnök külön üdvözölte az egészségügyi dolgozókat, akiknek ezúton szerették volna megköszönni a pandémia alatt végzett heroikus munkáját, a vírussal való küzdelemben való kemény és sokszor embertelenül fárasztó, testileg és lelkileg kimerítő helytállását.

Büszkén jelentette be, hogy Mittli Ödön barátjukat, zürichi jóváhagyással, a Rotary-t alapító Paul Harris Fellow-ról elnevezett díjban részesítik. A helyi Rotary Clubot Kiss Sándor szobrászművész alapította, a róla elnevezett díjat idén Foki Dániel operaénekes és rendező kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában