Munkaterület

2021.10.15. 07:00

Felújítják a Sport utcát Rábasömjénben

A falunapon bejelentették és októberben már el is kezdődik a Sport utca Rábasömjéni utcától nyugatra eső szakaszának felújítása. A Vasivíz Zrt. az utcában már megkezdte az ivóvíz- és szennyvízhálózat rekonstrukciójának munkálatait.

Pajor András

Fotó: Pajor András

A hamarosan átadandó munkaterületen tartott bejárást Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője, Kondora István polgármester, dr. Máhr Tivadar alpolgármester és Varga Károly önkormányzati képviselő.

A nyolcvanmillió forintos beruházáshoz a Belügyminisztérium negyvenmillió forintos támogatást biztosított a sárvári önkormányzat számára. A kivitelezési munkálatok az időjárástól függően leg­később jövő tavasszal fejeződnek be.

– A sárváriak joggal várják el, hogy évről évre történjenek útfelújítások. Ha a közelmúltra visszatekintünk, akkor láthatjuk, hogy a városon átvezető főút és több sárvári utca is megújult. Számos esetben ezekhez a kormány biztosított forrást. Most is egy támogatott útfelújítás valósul meg a Sport utcában, amely, remélem, hozzájárul ahhoz, hogy az életminőség javuljon itt, Rábasömjénben – mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő.

– Egy újabb utca újulhat meg Rábasömjénben, az itt lakók is megérdemlik, hogy végre olyan úton közlekedjenek, ahol nem törhet ki a kocsijuk kereke – adott hangot örömének Varga Károly önkormányzati képviselő a Sport utcai bejáráson.

Kiemelt képünkön: Ágh Péter országgyűlési képviselő Varga Károly önkormányzati képviselővel, Kondora István polgármesterrel és dr. Máhr Tivadar alpolgármesterrel járta be a Sport utcát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában