Vádemelés

2021.10.31. 07:00

Rendszámtáblával trükközött a férfi, de a rendőrök Rönöknél fülön csípték

vaol.hu

Nyíregyháza, 2017. június 7. A nagy víznyomástól a szakadó esõben és viharos szélben leesett rendszámtáblák a városi rendõrkapitányság épületében, Nyíregyházán 2017. június 7-én. A rendõrség munkatársai az elõzõ esti esti vihar után több mint ötven elhagyott rendszámtáblát szedtek össze a városban. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

A Körmendi Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat, azzal a férfival szemben, aki a vád szerint miután Ausztriában az osztrák rendőrök elvették az általa vezetett tehergépkocsi műszaki hiányosságai miatt annak forgalmi rendszámát, az osztrák magyar államhatár átlépését követően, Alsószölnök térségében jogosulatlanul felrakta a teherautóra az ülés mögött tárolt azokat a rendszámtáblákat, amelyek eredetileg az élettársa tulajdonában lévő személygépkocsira kerültek kiadásra – adta hírül a Vas Megyei Főügyészség.

A vádlott az így meghamisított egyedi azonosító jelű tehergépkocsit Rönökig vezette, ahol a rendőrök igazoltatták.

A vádlott bűntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában