Adomány

2022.01.11. 13:00

Játékok a pápoci gyerekeknek

Ismét adományokat juttatott el a faluba a Jobb Életet Érdemlünk Alapítvány. Ezúttal is játékokkal lepték meg a pápoci gyerekeket.

Polgár Patrícia

Helyben osztották szét az ajándékokat

 Az alapítvány képviseletében az egykor Pápocon élő Kanyóné Princes Gyöngyi és fia, Kanyó Krisztián vitték el a játékokból, írószerekből, édességből és apró ékszerekből álló adományt a pápoci önkormányzati hivatalba a szilveszter előtti napokban. Az adományozók előzetesen felmérték, hogy összesen hány gyermek, hány fiú és hány lány él a településen, illetve azt is, hogy milyen korúak, ennek megfelelően választották ki, hogy milyen játékokat juttatnak el a településre. 

 

Végül összesen 19, főként óvodás és kisiskolás gyermek részesült az adományból. A játékáradatból az Együtt Pápocért Faluszépítő Egyesület tagjai válogatták szét személyre szabva az ajándékokat, amelyeket maguk osztottak ki múlt szombaton. Hol maguk az ajándékozottak, ahol ők túl picik voltak, ott szüleik vették át a számukra összeállított csomagot. A település és a szervezet együttműködésére nem ez volt az első példa: a Jobb Életet Érdemlünk Alapítvány 2020 karácsonyán, illetve tavaly húsvétkor is gondolt a pápoci gyerekekre adományaik kiosztásánál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában