Ne habozz, vágj bele!

2022.01.07. 19:00

Visszatekintés: ilyen volt az első Tündérszépek szépségverseny 2019-ben - fotók

Arra gondoltunk, hogy kicsit segítünk azoknak, akik a jelentkezésen gondolkoznak, de eddig még nem mertek belevágni. Felidézzük az eddigi versenyek megyei fordulóit.

vaol.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 2022-ben, immár negyedik alkalommal indítjuk útjára a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre a 18-29 év közötti hölgyek nevezését várjuk. A jelentkezés már javában tart, de még nem maradt le semmiről, aki eddig habozott. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. ITT tudsz jelentkezni!

 

A verseny megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. A verseny alatt a szakmában olyan elismert mentorok segítik majd a lányokat, mint Kárpáti Rebeka, Szarvas Andrea, Eszenyi Eszter, vagy éppen a tavalyi győztes, Szabó Orsi. A részletes leírást ITT olvashatod!

 

Arra gondoltunk, hogy kicsit segítünk azoknak, akik a jelentkezésen gondolkoznak, de eddig még nem mertek belevágni. Felidézzük az eddigi versenyek megyei fordulóit. 

 

Forrás: VN-archív

A Tündérszépek 2019 nagy népszerűségnek örvendett, rengetegen jelentkeztek Vas megye szinte minden szegletéből. Nem volt könnyű, de végül a szakmai zsűri kiválasztotta azt a 30 lányt, aki továbbjutott a következő fordulóba. A jelentkezőkről profi fotósaink portfóliót készítettek, majd egy hónapon keresztül minden nap egy-egy lányt bemutattunk olvasóinknak a Vas Népe hasábjain és a vaol.hu-n. Olvasóink és a zsűri Kertész Andreát, Koltai Kittit, Sipos Lúciát, valamint Maszlov Zsüliettet juttatta tovább a regionális körbe. Onnan végül Kertész Andreát érte az a megtiszteltetés, hogy képviselhette Vas megyét a 2019-es szépségversenyünk országos fordulójába. Végül nem ő lett a Tündérszépek győztese, de rengeteg pozitív élménnyel és tapasztalattal lett gazdagabb. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában