Tetszik a Hársfa liget

2022.02.25. 07:00

A 2022-es költségvetés elfogadása előtt közmeghallgatást tartott a répcelaki képviselő-testület

Tavaly a veszélyhelyzet miatt a fórum elmaradt.

VN

Nagy Edina, a Vasivíz Zrt. munkatársa beszélt a 285 milliós vízminőségjavító beruházásról, amely a finisben van

Forrás: VN/WK

Most azonban sokan eljöttek a közmeghallgatásra. Elsőként a költségvetésről volt szó, megismerhették a répcelakiak a répcelaki Linde Gáz Magyarország Zrt. biztonsági jelentését, az ivóvízminőség-javító program jelenlegi állását. Szót ejtettek a Merre tovább, Répcelak? címmel összeállított középtávú településfejlesztési koncepcióhoz kapcsolódó lakossági kérdőívről, a város környezetvédelmi helyzetéről és az önkormányzat 2022-es terveiről is.

 

 Aztán a lakosság jutott szóhoz. Volt, aki a Hársfa liget lakóinak nevében megköszönte a településrész forgalmának mérséklését, amit az ott található utak egyirányúsításával értek el, és kifejezte az ott élők tetszését a közterület új elnevezése iránt is. Ezen túl kérte az ott kivágott növényzet pótlását. Volt, aki a településen elhelyezett közterület-figyelő kamerarendszerrel kapcsolatos tapasztalatairól számolt be. Szabó József polgármester minden észrevételre reagált. Megköszönte mindazok közreműködését, akik a járvány elleni védekezésben segítették a város lakosságát és önkormányzatát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában