A lakosság segítségét kérik

2022.02.02. 14:46

Autókat rongált egy férfi Szombathely belvárosában - Keresi a rendőrség - videó

A szombathelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videófelvételen látható férfi azonosításában.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/31/2022. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételen látható férfi 2022. január 9-én, a hajnali órákban, Szombathelyen, a Mártírok tere 12. szám előtt egy, az utcán parkoló, Volkswagen típusú személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrét lerúgta. A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján felmerült a gyanúja annak is, hogy a felvételen látható férfi Szombathelyen, a Király utcában is hasonló módon rongált meg egy másik gépkocsit - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

 

 

A nyomozás során beszerzett kamerafelvételek alapján megállapítható, hogy a képen látható ismeretlen elkövető gyalogosan közlekedett a Zanati úton a belváros felé, majd a Mártírok terén áthaladva, a Király utcán át a Petőfi Sándor utca irányába ment tovább.

 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videófelvételen és a fotón látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában