Újabb fejlemények

2022.02.10. 15:17

Csepregi tragédia - A nővére után apja is megszólalt a kórházba került családapának

Az egész országot megrázta a Csepregen történt tragédia.

Forrás: VN-archív

Fotó: Unger Tamás

 Ahogy arról lapunk is beszámoltunk, két és féléves kisfiú vesztette életét Csepregen kedd délelőtt egy ötgyermekes család házában. Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a kis Máté halálát, mindenesetre az ügyben halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt indult nyomozás. 

 

A gyermekek édesanyja eddig öt fiúnak adott életet, ám a rokonság tudni véli, hogy éppen úton van a hatodik utódjuk is - írja a borsonline.hu

 

Arról is írtunk, hogy a korházban lévő édesapa nővére a Borsnak tett nyilatkozatában kiállt testvére mellett, szerinte testvére mindig is jól bánt a gyerekekkel. A napilap az édesapjukat is megszólaltatta, akivel mint kiderült nem voltak jó viszonyban. 

 

– A fiamat 15 éve nem láttam. A tragédia híréről is csak ismerősökön keresztül értesültem. János nem képes megbocsátani nekem, hogy csak nyolcéves koráig neveltem, mert a gyerekeket elvették tőlem. Sokáig nem volt munkám, ezért úgy ítélték meg, hogy nem vagyok képes a gyerekeimről gondoskodni. Évekig látogattam őket az intézetben, aztán Jancsi már nem volt rám kíváncsi. Mindössze öt kilométerre lakunk egymástól, de sosem futottunk össze – csuklott el a súlyos szívbetegségben szenvedő férfi hangja. – Már csak egyetlen vágyam van az életben: szeretném a családomat egyesíteni. Amikor megtudtam, mi történt, majdnem összeestem. A kisunokám temetésére mindenképpen elmegyek, remélem, a sírjánál végre megölelhetem a fiamat – mondta az idős férfi, aki a menyének is szeretne jó apósa, a gyerekeknek pedig jó nagyapjuk lenni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában