"Meztelen" korcsolyázás

2022.02.16. 07:00

Jégkarnevállal, valamint a „meztelen” korcsolyázással folytatódott a 35. Jégszezon Szombathelyen

A Sport és Ifjúsági Iroda szervezésében a népszerű jégkarnevállal, valamint a „meztelen” korcsolyázással folytatódott a 35. Jégszezon.

Tóth Gábor

A „meztelen” korcsolyázás bátor résztvevői

Forrás: VN/SII

A program a bemelegítéssel kezdődött, majd következett a jelmezes felvonulás mint a nap leglátványosabb attrakciója. Minden jelmezest oklevéllel díjaztak a rendezők. A zsűri a legötletesebb saját készítésű jelmezért járó díjat Knobné Légler Kittinek ítélte oda, míg a legaranyosabb jelmez díját Nemesi Gábor óriás nyuszijelmeze érdemelte ki. 

 

A jelmezesek vetélkedése után átadták a 2020-as év legeredményesebb korcsolyázó családjának járó különdíjat, melyet a Nemesi család hatfős csapata érdemelt ki. A serleget Varga Jenő versenyigazgató, ötletgazda ad ta át. Hegedüs Levente gyakorlata emelte a hangulatot, félelmetes magasugrással kápráztatta el a nézőket – az akadálypályán mindenki kipróbálhatta magát. A díjátadó után Ice.t.21 rapper szórakoztatta a közönséget. A jégpálya felújítása után jött a várva várt „meztelen” korcsolyázás, melyet rendhagyó módon Varga Jenő vezetett fel. 

 

A csípős hideg ellenére 12 bátor korcsolyás öltött fürdőruhát, hogy a nézőkkel pacsizva megtegyen néhány kört a műjégpályán. Roppant látványosra sikeredett Kovács Balázs hátúszást, illetve Németh Máté mellúszást imitáló mozdulatsora a jégen – mindketten kiérdemelték a vastapsot. Az est további részében a jégdiscón szórakozhattak a 35. jégkarnevál vendégei. Szombatonként 10 órától a műkorcsolyaversennyel folytatódik a 35. Jégszezon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában