Mutatjuk a vasi jelölteket

2022.03.18. 18:00

A három Vas megyei választókerületben összesen tizenhét képviselőjelölt indul

A három vasi választókerületben összesen tizenhét képviselőjelölt indul az április 3-i országgyűlési választásokon. Vannak közöttük új, és vannak ciklusokon át visszatérő személyek is.

VN

Forrás: MW-archív

Fotó: Ádám János

Az 1-es számú, szombathelyi választókerületben a hét jelölt egyikére lehet majd ikszelni: Horváth Éva a Normális Párt; dr. Vadon István a Mi Hazánk; dr. Hende Csaba a Fidesz-KDNP; dr. Czeglédy Csaba a DK – Jobbik – Momentum – MSZP – LMP – Párbeszéd; Tömböly Tamás a Megoldás Mozgalom (Memo); Hegedüs Máté a Munkáspárt és az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (Iszomm); Nagy Dávid pedig a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) színeiben méreti meg magát az országgyűlési választáson április 3-án. 

 

A 2-es számú, sárvári választókerületben hat név szerepel majd a szavazólapon április 3-án: Ágh Péter a Fidesz-KDNP; Hencz Kornél a DK – Jobbik – Momentum – MSZP – LMP – Párbeszéd; Horváth Sándor a Memo; Giczy József a Mi Hazánk; Rutkai Zoltán a Normális Párt; Zakota Tamás az MKKP képviselőjelöltje.

 

 A 3-as számú, körmendi választókerületben négy párt jelöltje indul az országgyűlésiképviselő-választáson április 3-án a mandátumért: Dávid Dávid a MEMO; Németi Csaba a Mi Hazánk; Bana Tibor a DK – Jobbik – Momentum – MSZP – LMP – Párbeszéd; V. Németh Zsolt pedig a FideszKDNP színeit képviseli. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában