Speedmarathon

2022.03.26. 07:38

Elképesztő, hogy mennyi gyorshajtót füleltek le a rendőrök Vas megye útjain egyetlen nap alatt

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a 2022. március 24-én 6 órától 2022. március 25-én 6 óráig tartó időszakban megyeszerte huszonnégy órás sebességmérést hajtottak végre a „Speedmarathon” elnevezésű akció keretében.

Forrás: VMRFK

A megye lakossága a sebességméréssel érintett helyszínek kijelölésének folyamatába ezúttal is bekapcsolódhatott. A lakosság aktív szerepvállalását bizonyítja, hogy negyvenhárom helyszínre tettek javaslatot. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset-megelőzési szempontok szem előtt tartásával határozta meg az ellenőrzéssel érintett helyszíneket - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

 

A huszonnégy óra alatt ötvenkét helyszínen, összesen négyszázhuszonhat járművezető lépte túl az adott útszakaszra vonatkozó megengedett legnagyobb sebességet. Helyszíni bírság kiszabására negyvenhárom, míg közigazgatási bírság kiszabására háromszáznyolcvanhárom esetben került sor.

 

Egy járművezető személygépkocsival közlekedett a megengedett 50 km/h helyett 111 km/h sebességgel Tanakajd belterületén. Az üzemben tartó 130.000 forint összegű közigazgatási bírságra számíthat.

Forrás: VMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában