Sajtótájékoztató

2022.03.21. 12:45

Illés: Czeglédy Csaba szégyelli a főnökét?

Czeglédy Csaba látványosan megtagadja Márki-Zay Pétert, egy plakátján sem szerepel a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje – hívta fel a figyelmet Illés Károly, a Fidesz helyi frakcióvezetője sajtótájékoztatón hétfőn.

VN

Forrás: Cseh Gábor

Figyelemfelhívó akciót tartott a szombathelyi kormánypárt: Illés Károly frakcióvezető Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc portréját ragasztotta az egyik nagyméretű megállítótáblára Czeglédy Csaba képe mellé. Elmondta: Czeglédy Csaba megpróbálja félrevezetni a szombathelyieket, hiszen míg más választókerületben a baloldali összefogás helyi és miniszterelnök-jelöltje együtt szerepel, addig a vasi megyeszékhelyen egy közös plakátjuk sincs. 

 

– Czeglédy Csaba tehát láthatóan szégyelli vagy megtagadja Marki-Zay Pétert, aki lényegében Gyurcsány Ferenc klónja – hangsúlyozta Illés Károly, majd emlékeztetett: Márki-Zay Péter korábban világossá tette, kormányra kerülése esetén nem támogatja a rezsicsökkentés jelenlegi formáját, és kockáztatná a 13. havi nyugdíjat. A frakcióvezető felháborítónak tartja továbbá, hogy a háborút saját politikai célokra használják az ellenzéki jelöltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában