Senki sem sérült meg

2022.03.12. 06:46

Kigyulladt és teljesen megsemmisült egy fatároló Felsőcsatáron - fotók

A ház tulajdonosai elmondták, hogy otthon tartózkodtak és aludtak, a kutyájuk ugatására ébredtek fel, de addigra már a tűzoltók is a helyszínen voltak.

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Pénteken éjjel Felsőcsatárra riasztották a tűzoltókat, ahol a hegyben egy fatároló gyulladt ki. Az épület olyan nagy lángokkal égett, hogy az innét több kilométerre lévő Nardán is látták, onnét is érkezett bejelentés. A helyszínre a szombathelyi, a vaskeresztesi és a felsőcsatári tűzoltók érkeztek ki nagy erőkkel, és eloltották a tárolót, illetve a körülötte meggyulladt füvet és egy fát is. A fából készült épület és a benne tárolt fa teljesen megsemmisült. Szerencsére a tárolótól néhány méterre lévő házra nem terjedtek át a lángok, és nem is sérült meg senki az eset során. 

 

A ház tulajdonosai elmondták, hogy otthon tartózkodtak és aludtak, a kutyájuk ugatására ébredtek fel, de addigra már a tűzoltók is a helyszínen voltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi miatt keletkezett a tűz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában