Ismét megtaertják

2022.04.22. 12:00

Kétnapos lesz idén a Sitkei Rockfesztivál - Rúzsa Magdi is érkezik a kápolnához

Két év szünet után kétnapos programmal tér vissza a Sitkei Rockfesztivál. A szervezők a közösségi oldalon jelentették be, hogy 2019 után ismét megrendezik nyárzáró eseményüket. Augusztus 26–27-én újra szól a rock a Hercseg-hegy oldalában lévő kápolna tövében.

Vas Népe

Az idén is őrületes nyárzáró fesztivált ígérnek a szervezők a nagy hagyományokkal bíró helyszínen

Forrás: VN-archív

 „A két kihagyott évből egyet gyorsan be is pótlunk: kétnapos fesztiválunk első napján, pénteken 18 órakor színpadra lép a Korál Tribute Band, akik a Korál együttes és Balázs Fecó dalait játsszák és éltetik. Utánuk érkezik a Kárpátia, először vendégeskedik nálunk Rúzsa Magdi, a napot pedig Rudán Joe zárja” – írják. A fellépők sora illusztris nevekkel folytatódik: szombaton az I’m Dorothy nevű női trió kezd, a rajongók nagy örömére jön a Moby Dick (elképzelhető, hogy a programban helyet cserélnek Rudán Joe-val), nyári koncertdátumai közé az elsők között véste be Sitkét a legendás Ossian, hazai pályán zenél a Lord, utánuk érkezik a Pokolgép is. 

– Két év kihagyás után mindenképpen kétnapos koncerttel szerettük volna viszszahozni a köztudatba és a nyugat-dunántúli kulturális életbe a sitkei rockfesztiválok sorozatát. Az elnökség döntött arról, hogy kiket hívunk meg. Tavaly októberben kezdődött a szervezés, év végén már előzetes megállapodásaink voltak a fellépők többségével, mostanra szinte kivétel nélkül élő szerződéseink vannak – hallottuk Kovács Ferenctől, a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület elnökétől. Őrületes nyárzáró fesztiválra számítanak a szervezők felejthetetlen környezetben, ahol – árulta el Kovács Ferenc – az idén két nagy sátorban a gasztroélmények is szerepet kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában