Ellenőrzés

2022.04.22. 15:00

Nagyszabású akció szerte Vas megye útjain - Az ittas vezetőket és drogfogyasztókat szűrték a rendőrök

Az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére fókuszáltak 2022. április 14. és április 20. között a Vas megyei rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

A vasi rendőrök is fokozott figyelmet fordítottak a megye útjain arra, hogy kiszűrjék a forgalomból az ittasan, vagy bódult állapotban vezetőket. Az akció időtartama alatt 2022. április 17-én 20 órától 24 órás, úgynevezett „Alkohol és Drog Maraton” ellenőrzésre is sor került.

A Vas megyei rendőrök összesen ezerkétszáztizenkilenc járművezetőt ellenőriztek, akik közül tizenegyen nem gépi meghajtású járművet vezettek. Három gépjárművezetővel szemben indult eljárás ittas járművezetés miatt, két sofőrrel szemben büntetőeljárás, míg az ittasság mértékére tekintettel egy gépjárművezetővel szemben közigazgatási hatósági eljárás.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon - írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában