Jó hangulatban

2022.06.05. 09:00

A házigazda Molnaszecsőd nyerte a falusi exatlont - fotók

Második alkalommal rendeztek falusi exatlont, tavaly Egyházashollós, idén Molnaszecsőd volt a kihívó.

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

A két szomszédos település jó kapcsolatot ápol. Az elmúlt esztendőben az egyházashollósiak hívták meg egy jó hangulatú vetélkedőre a molnaszecsődieket, az idén meg fordítva. Az akadályokat a molnaszecsődi futballpályán állították fel, az izgalmas feladatokról Varga Gyula polgármester adott tájékoztatást, aki egyúttal köszöntötte is a helybelieket és a szomszéd faluból érkezett vendégeket.

Mindkét csapat tíz főt – három hölgyet és hét férfit – indított az exatlonon. Többször futottak párosával a versenyzők, emellett minden futás között volt egy poénos versenyszám is: vízhordás szivaccsal, traktorkerék gurítás, sodrófás váltófutás, homokzsák cipelés, 50-50 kislabda hordóba dobása, és a hajrában kötélhúzás.

A végén Molnaszecsőd csapata nyert 12-8 arányban. A rendezvény vacsorával zárult, még a vihar előtt. Ugyanezen a napon gyereknapi programok is voltak, ezeket is sikerült megtartani a nagy eső előtt.
 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában