Sztárvendégek is érkeztek a partisátorba

2022.06.26. 12:39

Sok-sok zene, szíveslátás és mosoly a vépi Világ Közepe Fesztiválon - fotók

Egy kis sport, sok-sok zene, énekes és táncos produkciók, bográcsételek, szíveslátás és mosolygós arcok – mindez belefért a Világ Közepe Fesztivál szombati programjába.

Tóth Kata

Forrás: Szendi Péter

Egy kört tettek gazdáikkal a bírók, Bohoda Alexandra és Kovács Gergely előtt, ha pedig valamilyen trükköt tudtak, azt is bemutatták a kisállat-szépségverseny résztvevői, köztük núbiai kecskék és selyemtyúkok délelőtt a vépi sportpályán. Hagyomány a tizenegyesrúgó-verseny is: abban hatévestől a felnőttig 26-an mérték össze ügyességüket. A kapuban Bezdi Balázs védte a büntetőket, a nevezők pedig az „aki belövi, továbbjut, aki kihagyja kiesik” alapon küzdöttek. Néhány órás pihenő után színpadi programok kezdődtek: először a „Mosolylány”, a Csillag születik egykori döntőse, Kovácsovics Fruzsina mozgatta meg a gyerekeket. 

Játszótérré változott a nézőtér és a színpad együtt énekléssel, pingvintánccal és a Hepperedeppe-heppendre varázsigével. Pető Ferenc – Frédi bácsi – bábszínháza marasztalta még a kicsiket. A bábművész később a Dalkommandó énekes-zenés műsorában Tóth Vásárhelyi Ilonával és Varga Lászlóval is fellépett. A Hatos-iskola művészeti iskolás diákjai, a White Tiger RRC rockysai és a Jáde hastáncosai is kitettek magukért a Világ Közepe színpadán. Párhuzamosan a főzőcsapatok a tetemes mennyiségben készült gulyást, pincepörköltet, bolognai spagettit és palacsintát kínálták sátraiknál. Az operett-kiszenekar Big Mouse Band apait-anyait beleadott: megmutatta, milyen a cintányéros cudar világ.

A maratoni tombolasorsolás és a tűzijáték után Jolly, a bulikirály pörgette fel a közönséget, utána Zámbó Krisztián érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában