Sajtótájékoztató

2022.06.22. 12:44

Szentivánéj jótékonysággal - Szórakoztató, gasztro-programok is lesznek június 24-25-én

A Szentivánéji kétnapos programról tartottak sajtótájékoztatót szerdán az emlékmű alatt, ahol a nagyszínpad fog állni. Kiss Vivien énekelt, akinek műsorával is találkozhatunk majd.

Merklin Tímea

Forrás: Unger Tamás

Horváth Soma alpolgármester köszönetet mondott a TDK Hungary Components Kft-nek, amiért kiemelt támogatója a városi rendezvénynek. A cég igazgatója, Takács Balázs a társadalmi felelősségvállalásról beszélt, amelynek része az Agora rendezvény támogatása is, a Covid alatti kénytelen visszahúzódottság után szeretnék segíteni a jóemlékű nyári szórakozást.

A sajtótájékoztatón jelen voltak Farkasné Kertész Gabriella és Gőcziné Király Ida is, az Adjunk esélyt, hogy ne csak remény legyen! projekt képviselői. A DMD- betegségben szenvedő Lackó és Domi számára az Agora egész évben gyűjt, és Szentivánéjkor is lehetőség lesz támogatni őket, akiknek egy államilag nem támogatott gyógyszerre volna szükségük, ami a tüdőt és a szívet is érintő izomsorvadásos folyamatot megállítaná, és élhető életet élhetnének a fiatalemberek.

Forrás: AGORA Savaria

Horváth Zoltán, az Agora Savaria Nonprofit Kft. igazgatója bemutatta a széleskörű és műfajilag sokszínű programkínálatot, amely az Érezd Szombathelyt! sorozat része. A nagyszínpadon június 24-én, pénteken 18 órától a Blues Jam zenekar játszik, 20 órától a Novelzone, 22 órától a Bon Bon együttes ad koncertet. 25-én, szombaton 17 órától a Evilution Rock Band, 18 órától a Mokka Tribute Band, 20 órától az Inflagranti, 22.30-tól az Isis Big Band koncertezik. 24 órától tűzijáték. A Borliget színpadán az Agora művészeti keltetőjében (tehetséggondozó fesztiváljain) feltűnt fiatalok lépnek fel, lesz vidámpark, gasztronómiai és kézműves vásár, borkóstoló finom falatokkal.

A rendezvényre 25-30 ezer embert várnak, a helyszínét sétálhatóvá teszik, ezért forgalomelterelések lesznek. 

Forrás: AGORA Savaria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában