Ezt jó, ha tudod

2022.06.30. 13:24

Újabb üteméhez érkezett a burkolatjavítási munka a gasztonyi bekötőúton - A hétvégére teljes útzár lesz érvényben

vaol.hu

Forrás: Pixabay

Folytatódnak a burkolatjavítási munkálatok a Gasztonyi bekötőúton, Csákánydoroszló és Gasztony között. Az új burkolatalap állagának megóvása miatt 2022. július 1. péntek 16 óra és július 4. hétfő 6:30 között a munkaterületre senki nem hajthat be, ideiglenesen megszűnik a jelzőőrös forgalomirányítás és teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei - tájékoztatta lapunkat közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Ezt követően várhatóan július 7-e, csütörtök 16 óráig a lezárt útszakasz két végén ismét jelzőőrök irányítják majd a forgalmat, így a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak.  A munkálatok végéig Gasztony községet Csákánydoroszlón át továbbra is a 8-as főúton kijelölt terelőúton lehet megközelíteni. 

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában