Kalandsziget

2022.07.30. 17:56

Az ön gyermeke is ott volt? Keresse képgalériánkban! Kalózok, grófok és egy szomorú királykisasszony a Csónakázó szigetén

Kikapcsolódni, szórakozni hívta a családokat szombat délután a Csónakázótó szigetére az Agora Savaria Nonprofit Kft. Szervezésükben a város egyik legzöldebb területén bábszínház, kalózparti és táncbemutató is várta a gyerekeket.

Tóth Kata

Forrás: Cseh Gábor

A Bábakalács Bábszínház papírszínházi produkciója, A szomorú királykisasszony kezdte az előadások, bemutatók sorát. Aki ott volt, végigkövethette „az aranyszőrű táncos bárány és a hozzáragadott falu népe, valamint a szomorú királykisasszony megvigasztalására összegyűlt királyfik, grófok és más atyafiak tanulságos történetét.” Tóth Viki kalózpartiba, a Kereplő Színház pedig újra bábszínházba hívta a gyerekeket: a Csizmás kandúr mesében is számítottak a közreműködésükre. Dombi Richárd capoeira-edző az energikus brazil harcművészetet népszerűsítette. Párhuzamosan kötél akadálypályán, középkori és ókori, valamint kompetenciafejlesztő játékokban próbálhatták ki magukat. Ezek mellett kézműves foglalkozásokban mélyedhettek el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában