Nem lesz nyolcadik udvar

2022.07.26. 10:00

Elmarad a Zsidó Udvar az idei Savaria Karneválon

vaol.hu

A Szombathelyi Zsidó Hitközség sajnálattal adja hírül, hogy a bizonytalan gazdasági helyzet miatt az idei Savaria Történelmi Karneválon elmarad a Zsidó Udvar.

A Curia Iudaicát eddig hét alkalommal rendezte meg a hitközség, hogy szórakoztató formában megismertesse a zsidó vallás és kultúra múltját, jelenét a nagyközönséggel. A karnevál különleges, bensőséges hangulatú és népszerű rendezvényhelyszíne volt koncertekkel, vallási témájú előadásokkal, kiállításokkal és gasztronómiai programokkal. Malek Andreától Bródy Jánoson át Gerendás Péterig több neves művész és közéleti személyiség fordult meg itt az elmúlt esztendőkben. A nyolcadik Zsidó Udvar megrendezését az emelkedő rezsiköltségek okozta bizonytalan helyzetben a hitközség sajnos nem tudja felelősséggel vállalni. Bízunk benne, hogy jövőre ismét vendégül láthatjuk Önöket  - írja közleményében a Szombathelyi Zsidó Hitközség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában