Sajtótájékoztató

2022.07.18. 15:18

Jó ütemben épül az út a szombathelyi Ferenczy utcában - fotók

Látványos szakaszába érkezett a Ferenczy utca építése, egy szakaszon már a felső aszfaltréteg leterítése zajlik – jelentette be sajtótájékoztatón Horváth Attila alpolgármester hétfőn.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Horváth Balázs

Márciusban számoltunk be róla, Ágh Ernő önkormányzati képviselő kezdeményezésére, dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő támogatásával megkezdődött a Szent Gellért utcai körforgalmat a Jáki úti temetővel összekötő Ferenczy utca építése. A mintegy 150 méter hosszú szakasz jelentősen tehermentesíti a Körmendi utat.

- Ez egy hasznos, előremutató projekt, amelyet még az előző városvezetés kezdett el, de mi is támogattunk. A beruházás ütemterv szerint halad, mintegy 50 százalékos a készültség – ismertette az aktuális helyzetet Szombathely alpolgármestere.  Horváth Attila szólt arról is, zajlanak a belügyminisztériumi támogatással megvalósuló további útfejlesztések is a városban. A Paragvári, Nádasdy, Magyar László utca rendbetétele reményei szerint az iskolakezdésig befejeződik, a Dozmat utcáé szeptemberben kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában