Tematikus sorozat

2022.07.24. 10:00

Kertmozi a domb alatt: a Jézus Krisztus szupersztárt vetítették - fotók

Végül is nem mosta el az eső szombaton a kertmozit az Emlékmű domb alatt, ahol „A dal ugyanaz marad” sorozatban pénteken a Hair-t, szombaton a Jézus Krisztus szupersztárt vetítették.

Vas Népe

Forrás: Cseh Gábor

Takarókkal, plédekkel, polifonokkal jöttek az emberek, volt, aki kempingszékkel érkezett, és benépesítették a völgy egyik oldalát, ki-ki baráttal, barátnővel, családdal, akár gyerekekkel érkezett az ingyenes kertmoziba kikapcsolódni. A tematikus sorozat klasszikus koncertfilmekből, zenés filmekből és magyar filmvígjátékokból áll, az Érezd Szombathelyt! című program része. 

A leszálló est jó hangulatot ad, a félhomályban esetleg előkerülnek az otthonról hozott szendvicsek, üdítők is, a termoszból teát lehet önteni a gyerekeknek, akik persze szaladgálással töltik az időt. A nagyobbak azonban már fogékonyabbak apáik, anyáik ifjúságának nagy filmjeire, ezek olyan alapművek, amiket legalább egyszer mindenkinek látni kell. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában