Elismerés

2022.08.19. 20:02

Állami kitüntetésben részesült Dr. Markovics Tibor az Őrségi Nemzeti Park igazgatója, és Dr. Somogyi Zoltán a Soproni Egyetem Erdészeti Intézetének állomásigazgatója

vaol.hu

Forrás: Pixabay

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést adományozta: Dr. Markovics Tibornak, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóságának igazgatója, a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának címzetes egyetemi docense részére, a hazai természetvédelem terén végzett kiemelkedő munkája, illetve a muraközi lófajta rekonstrukciója érdekében végzett tevékenysége elismeréseként.

Továbbá Dr. Nagy István miniszter úr a Darányi Ignác Díjat adományozta: Dr. Somogyi Zoltánnak, a Soproni Egyetem Erdészeti Tudományos Intézetének állomásigazgatója, tudományos tanácsadója részére, a földhasználati, földhasználatváltozási és erdészeti szektorra vonatkozó üvegházhatású gáz kibocsátási leltár készítésében és fejlesztésében végzett munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában