Útlezárás

2022.08.25. 07:44

Újabb változás a szombathelyi közlekedésben: hamarosan teljes szélességben lezárják a Paragvári utcát

vaol.hu

Teljes szélességében lezárják a Paragvári utca egy szakaszát, egyáltalán nem lehet majd behajtani

Forrás: VN-archív

A Szombathely MJV hivatalos közösségi oldalán jelet meg a tájékoztatás, hogy az aszfaltozási munkák miatt a Paragvári utca a Bartók Béla krt. és a Deák Ferenc utca közötti szakasza augusztus 29. reggeltől augusztus 31. estig (3 nap) teljes szélességben lezárásra kerül a Paragvári-Bartók csomóponttal és a Paragvári-Deák csomóponttal együtt. 

A bejegyzésben egyéb tudnivalók mellett kiemelik, hogy a Paragvári utca felújítása kapcsán a Paragvári Utcai Általános Iskola működésének segítése érdekében az elsős szülők számára a város ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az ún. „APEH-parkolóban”, a 6131/2 hrsz. alatti területen szeptember 1-jén, a közterület-felügyelet közreműködésével, az érintett parkolók zárásával reggel 7 és 10 óra között, illetve ugyancsak szeptember 1-jén az iskola az alsós szülők számára parkolási lehetőséget biztosít az iskola sportpályáján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában