Családi dráma

2022.09.11. 09:51

11 éves gyerek ölhette meg a 9 hónapos testvérét Bécsben

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

vaol.hu

Forrás: Kronen Zeitung

Az eset pénteken este történt. Az édesanya a konyhában volt, addig a gyerekek a nappaliban játszottak. Amikor a 33 éves nő visszament a konyhába, már a csak a 11 éves gyereke volt ott, a babának nyoma sem volt. Az idősebb testvér a közlések szerint "idegrendszeri betegségben szenved" - írta  Kronen Zeitung.

A kisbabát nemsokkal ezután megtalálták: a Donaustadt kerületi lakás erkélye alatti gyepen feküdt. A mentőket azonnal riasztották, de minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult. A baba nem sokkal később a kórházban meghalt.

A rendőrségnek már van egy gyanúja: a tizenegy éves testvér összefüggésbe hozható a halállal. A nyomozás gyorsan halad - közölte Barbara Gass rendőrségi szóvivő. Hozzátette, az ifjúsági jóléti hivatalt értesítették. A további eljárást szorosan egyeztetik a hivatallal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában