A hét ingatlana

2022.09.11. 10:55

Aki a hangszereket szereti, rossz ingatlantulajdonos nem lehet! - fotók

Egy 204 nm-es eladó, kőszegi lakás (!) kapcsán merült fel bennünk az iménti gondolat. A tágas kőszegi otthon hirdetési fotói között ugyanis temérdek csodás hangszert pillantottunk meg. A művészetet kedvelő tulaj pedig bizonyára kellemes aurát hagy maga után a 70 milliós, eladó lakásban!

vaol.hu

“Kőszegen nagy méretű, földszinti, társasházi lakást kínálok megvételre! A kertkapcsolatos otthon két generáció együtt élésére is abszolút alkalmas, külön bejárattal megoldott. A jól elkülöníthető két lakrész lehetőséget ad a turisztikailag rendkívül népszerű kisvárosban akár fizetővendég-szobák kialakítására is. A lakásban a konyha-étkező valamint a nappali nagy méretükből adódóan a közös családi programok remek színhelye lehet. A műanyag ablakok hang- és hőszigeteltek, az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik. 

Hangulatos, fedett terasz tartozik a lakáshoz, amely a társasház udvarára nyílik, ahol még egy kisméretű kert is a tulajdonosok használatában van. A leendő tulajdonosnak a lakással együtt egy zárt garázs is a birtokába kerül, de a házhoz tartozó nagy méretű, rendezett, zárt udvaron további parkolási lehetőség is biztosított. Az társasház elhelyezkedésének köszönhetően - akár gyalogosan is - hamar Kőszeg belvárosába juthatunk! [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában