Elképesztő látvány

2022.09.08. 19:30

Borzalom: horrorkaravánt kapcsoltak le a 8-as főúton, amit egy kutya húzott - fotó

Ismét lekapcsolták a rendőrök a horrorkaravánt a 8-as számú főúton Somlóvásárhely közelében, mert az úton nem lehet gyalog közlekedni.

veol.hu

Forrás: veol.hu

A rokkantkocsit és a kétkerekű kézikocsit tele lommal egy férfi tolta, benne egy nővel, a karavánhoz pedig egy német juhász kutyát kötöttek. Jóérzésű emberek meglátták őket, és ők szóltak a rendőrségnek - írja a veol.hu.

Forrás: veol.hu

Máté Alexandra megyei rendőrségi szóvivő elmondta, a kutya a nő tulajdonában van, aki nincs eltiltva az állattartástól, és a kordét a férfi tolta, a kutyát a kordéhoz kötötték, úgy gyalogoltak a 8-as főúton, ami tilos, ezért szóltak nekik. Marton Zsolt, Somlóvásárhely polgármestere azt mondta, ő is megtudta, mi történt, ismét mélységesen felháborította az eset, ami sajnos nem az első, és megteszi a lépéseket, hogy a nőt is tiltsák el az állattartástól, és többé ne kerüljenek a hírekbe hasonló borzalommal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában