Idősek napja

2022.10.03. 11:03

Az egykori polgármestert is köszöntötték Pápocon

Idősek napi rendezvényt tartottak múlt pénteken a pápoci művelődési házban. Az összejövetelen köszöntötték a település egykori polgármesterét, Pap Zoltánt 85. születésnapja alkalmából.

Polgár Patrícia

Forrás: Kovacsics Gábor

Az idősek napja alkalmából gyűltek össze a falu szépkorú polgárai péntek délután a pápoci művelődési házban. A megjelentek közösen köszöntötték Pap Zoltánt, Pápoc egykori polgármesterét, aki több cikluson keresztül állt települése szolgálatában.

Az ínycsiklandozó ebédet követően, Illés István, „Ayala” nyugalmazott rendőr alezredes szórakoztatta a megjelenteket, ötvözte a hobbiját a hivatásával: szórakoztató módon hívta fel az idősek figyelmét arra, hogy milyen jogsértéseket követnek el bűnözők korosztályuk sérelmére. Később a Magyargencsi Dalkör szórakoztatta nótáival a megjelenteket, majd Gyömörei Fruzsina lépett színpadra. A település gyermekei szívhez szóló versekkel köszöntötték az időseket, majd a Gyöngypápoci hölgyek táncaikkal örvendeztették meg a nagyérdeműt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában