Ifjú házasok sétánya

2022.10.06. 19:01

Három fiatal pár települt a kis vasi faluba, fát ültettek

Tizenhárom éve nem voltak ifjú házasok a picike vasi faluban, de idén három pár is összekötötte az életét, és otthonra talált Lócson.

Merklin Tímea

Balról jobbra: Horváth-Preisz Ramóna, Horváth Máté, Orbán-Németh Nóra, Orbán Róbert, Csóka Worakan, Dr. Csóka Levente Fotó: Reichardt Nikolett

Forrás: VN

Nagy szó ez az elöregedő kis település életében, ahol mintegy kilencven fő él életvitelszerűen. Az Őszköszöntő rendezvényen  Horváth Ildikó polgármester ötlete nyomán egy-egy facsemetével és  mézeskalács szívvel köszöntötte a faluba betelepült fiatal párokat a képviselő-testület: Horváth-Preisz Ramónát és Horváth Mátét, Orbán-Németh Nórát és Orbán Róbertet, Csóka Worakant és Dr. Csóka Leventét. A fiatalok japánfűz facsemetéket kaptak az önkormányzattól, amelyet közösen elültettek a patakparton, így született meg az ifjú házasok sétánya, ahol van még hely bőven. A születendő gyermekeknek is itt szeretne majd fákat ültetni az önkormányzat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában