Állásbörze

2022.10.25. 10:22

Ilyen volt a szombathelyi sportházban a Vas Népe-állásbörze - fotók, videó

Tóth Kata

Forrás: Unger Tamás

Tíz órakor elstartolt a Vas Népe állásbörzéje az Agora – Szombathelyi Kulturális Központban. Munkaerőpiaci fórumunkon állást, szakmai gyakorlatot, képzési lehetőséget is keresnek olvasóink, és van, aki csak körülnéz, kíváncsi, hogy milyen irányba mozdult az utóbbi időben a munkaerőpiac. Az már most látható, hogy színes palettán mozog a kínált állások köre és megyeszerte több száz lehetőség közül választhat, aki kilátogat.

Standdal van jelen a Vas Megyei Kormányhivatal, a Nestlé Hungária Kft., a Schott Hungary Kft., a Falco Zrt., a Magyar Honvédség, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, az ORFK RF ÜF Szombathelyi Hívásfogadó Központja, a Meló-Diák, az Északi Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet, a Trummer Montage & Personal GmbH, a Győr-Sopron Ebenfurti Vasút Zrt., a Pannon Work Zrt., a WHC Kft., a MAM Hungária Kft., a Plazmaszolgálat Kft., a Paccor Hungary Kft., a Galambos Logistic Kft., az Aptiv Services Hungary Kft., a TDK Hungary Components Kft., a PNH Kft., a Swiss Post Solutions GmbH., az ISI Automotive Hungary Kft. és a Mediaworks Hungary Zrt.

 

11 órakor Emberek a siker mögött – A sikerhez vezető út vagy Motiváció – Sikeres Nők címmel pódiumbeszélgetést is hallhatunk: Lenkai Nórával, az ELTE SEK rektori biztosával, a MAM Hungária Kft. képviseletében Horváth Nikolettával, a vasvári PNH Kft. részéről Ferencz -Tóth Szilviával, valamint a Mittl Pincészettől Mittl Anitával Jagodits Zsuzsa beszélget.

Munka és magánélet egyensúlya, a siker mibenléte, kötelezettségek, feladatok és én-idő – ezeket a témákat járta körül sok szempontból a kerekasztal-beszélgetés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában