Rendezvények

2022.12.08. 19:38

Adventi programok a Collegium Pázmáneumban

Az idei adventben a liturgia mellett több rendezvény várja az érdeklődőket a Collegium Pázmáneumban Bécsben. Decemberben két alkalommal is készülnek a karácsonyi hangulatot megidéző irodalmi és zenei programokkal.

magyarok.orf.at

December 10-én, szombaton a Collégium Pázmáneum közösen a Kaláka-Clubbal a Tamási Áron 125 Emlékév bécsi eseménysorozatának záró estjére várja a látogatókat. „Tamási Áron és Kodály Zoltán prózában és zenében“ címmel 18 órától a Pázmáneum dísztermében egy zenés esten vehetnek részt az érdeklődők. Az eseményen a vendégeket elsőként Csibi Krisztina, a Magyarság Háza igazgatója köszönti. A programban közreműködik: Takács Bence Ervin előadóművész, Onodi Charlotte énekesnő, Duics László zongoraművész valamint Stéger Endre csellóművész. A műsoros estet követően a szervezők kedélyes együttlétre invitálják a megjelenteket - írja a magyarok,orf.at.
A Collégium Pázmáneum rektora, Varga János kiemelte, hogy nekik nagyon fontos, hogy a programok valóban az adventről szóljanak, és ne a „kommerciális apsektusát“ világítsák meg a karácsonyi készülődésnek.

December 11-én, vasárnap 16 órakor a Mindszenty Imakörhöz bárki csatlakozhat a refektóriumban, majd a karácsony előtti utolsó rendezvényt, december 21-én, szerdán 19 órakor tartják. Népek Karácsonya címmel a HolddalaNap együttes műsorát hallgathatják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában