Jótékonysági tárlat

2022.12.11. 07:08

Jótékonysági árverést tartottak Kőszegen – jó tanuló, jó sportoló diákokat támogatnak - fotók

Tóth Katalin

Fotó: © Unger Tamás

A Csók István Művészkör Egyesület nyolcadik alkalommal szervezte meg adventi jótékonysági tárlatát és képárverését. Az aukción befolyt összegből ezúttal kőszegi általános iskolák jó tanuló, jó sportoló diákjait támogatják.

Szombat délután az Írottkő Hotel ünnepibe öltözött aulájában a művészkör kilenc alkotója – Domsa Károly, Gódor József, Csamáriné Stoltics Katalin, Imre Lilla, Kardos Tamás, Lakéziné Illés Beáta, Palcsó Julianna, Szabadfi Marianna és Tölgyesi Ildikó – fotói, festményei és a körmendi Németh Károlyné Büki Katalin festményei adták a tárlat anyagát. Ezeken túl 25 képet bocsátottak árverésre az est végén. Básthy Béla polgármester köszöntötte a megnyitó közönségét, Soskó András operaénekest Gráf Györgyi zongoraművész kísérte. A műsorban közreműködött még Rosta Gábor (szaxofon, ének) és Várkonyi Endre (ének-zongora). Az aukción befolyt összegből kőszegi általános iskolák jó tanuló, jó sportoló diákjait támogatják. A kiállás jövő februárig látható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában