Birtokba is vették

2022.12.08. 10:11

Két iskola parkolási gondjain segít az új beruházás Sárváron

Sárváron a Dózsa György utcában pályázati forrásból elkészült a 142 jármű fogadására alkalmas parkoló, amelyet a volt kispiac területén már birtokba is vettek az autósok. A közvilágítást tizenkét kandeláber felállításával alakították ki.

Pajor András

Elkészült a közel másfél száz jármű fogadására alkalmas parkoló a Dózsa György utcában

Fotó: Pajor András

– Az Élhető Sárvár projekt keretében készült a Dózsa utcai parkolók kivitelezése, mely száz százalékos pályázati támogatásból valósult meg

 – mondta el Kondora István polgármester. - Bízom abban, hogy a Szent László Katolikus Általános Iskola és a Gárdonyi Géza Általános Iskola parkolási gondjain enyhíteni fog az új parkolási lehetőség. Ez intézkedést igényel az önkormányzattól, az iskoláktól és még a rendőrségtől is. A cél, hogy ide szoktassuk reggel az érkező szülőket, és ne az úton álljanak meg balesetveszélyt okozva. Remélem, néhány hét elég lesz ahhoz, hogy balesetmentesen, szakszerűen, a közlekedési szabályoknak megfelelően tudják igénybe venni ezt az új lehetőséget a gépjárművezetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában