Koncert

2022.12.04. 07:44

Szombaton sem maradtunk koncert nélkül – a Blahalouisiana lépett fel az MMIK-ban - hangulatvideó

Bege Botond

Forrás: Bege Botond

A péntek esti Tankcsapda koncertről itt számoltunk be, szombat este a Blahalouisiana  beat-rock/pop-soul zenekar koncertje sem maradhatott ki, ezért arra is elmentünk, hogy a pénteki rockbomba hatását  egy kicsit higítsuk egy valamivel könnyedebb műfajjal. Habár műfajilag meglehetősen nagy volt a külömbség, az élmény ennek semmiképp nem látta kárát.

A színpad előtt már türelmetlenül várták a bulizók a zenekart, amelynek tagjai bombaként robbantak be a színpadra, és ahogyan várható volt, Blahalousiana-daloktól remegtek nem csak az MMIK ablakai, de talán még a falak is berezzentek egy-egy ismertebb nóta hallatán - mint például az, „Ahol összeér”, az „Éllek túl”, vagy a „Szívemet kitépted”.

A bandának ez volt az utolsó idei klubkoncertje,  az énekes, Schoblocher Barbara megköszönte a hallgatóknak az egész éves támogatást, és az érezhetően megnövekedett rajongótábort.

Láthatóan nagyon élvezték a jelenlévők az esti bulit. Talán ki lehetne a tömegből emelni azt a fiatalembert, aki az első sorból figyelte a koncertet, majd egy pillanatban még az énekesnő kalapját is magáénak tudhatta.

A szervezők több fűtőegységet is beszereltek a koncertre, aminek köszönhetően még a zord decemberi hideg sem zavarta a bulizókat. Bár igaz, kevesen voltak, akik nem táncolták végig a koncertet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában