Összegzés

2022.12.20. 11:50

Több tűzesethez is vonulniuk kellett a Vas megyei tűzoltóknak a hét első napján

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Forrás: Németh Balázs/Csepreg ÖTP

Meghibásodott a vegyes tüzelésű kazán keringető szivattyúja egy bői családi házban, a Hunyadi utcában hétfőn délelőtt. Ennek hatására a kazánban lévő víz felforrt, majd a túlnyomásos szelep is elengedett. A csepregi önkormányzati tűzoltók érkeztek az esemény helyszínére. A tűzoltók átszellőztették a pincehelyiséget. Mivel a ház gázkazánnal is fűthető, ezért lakosságvédelmi intézkedésre az eset kapcsán nem volt szükség - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Családi ház kéménye égett Csepregen, a Deák utcában kedden hajnalban. A csepregi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt az ingatlan lakója eltávolította az égésterméket a vegyes tüzelésű kandallóból. A tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a kéményt, eltávolították a kormot, valamint a helyszínre kérték a kéményseprő szakembereket. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.   

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában