Közügyek

2023.02.17. 11:43

Lakossági fórumra várják a Rábasömjénieket

Lakossági fórumra várják Rábasömjén lakóit a város vezetői és a városrész önkormányzati képviselője február 23-án, csütörtökön 17 órára a rábasömjéni kultúrházba.

Polgár Patrícia

Illusztráció!

Forrás: MW-archív

A fórumon értékelik az elmúlt év munkáját, valamint bemutatják a 2023. évi feladatokat és terveket. A házigazda Varga Károly önkormányzati képviselő lesz, vendégei Kondora István polgármester és Dr. Máhr Tivadar alpolgármester. – Nagyon örülök, hogy a járvány elmúltával ismét személyesen tarthatunk fogadóórákat, ismét szervezhetünk lakossági fórumokat. Nagyon fontosak ezek a személyes találkozások – mondta Dr. Máhr Tivadar, aki hozzátette, hogy februári fogadóóráján is nagy volt az érdeklődés. Az alpolgármester szólt még arról, hogy valamennyi választókerületben lesz fogadóóra és lakossági fórum is az idei év folyamán, ahol polgároknak alkalma lesz az ügyes-bajos dolgaikat, illetve a közérdekű észrevételeiket elmondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában