A hét ingatlana

2023.02.05. 11:30

Tizenkilenc 300 millió körüli házat kínálnak ma a megyében. Ez a szombathelyi szépség az egyik! - fotók

“Álmodozás” jeligére 300 millió forint körül nézegettünk házakat. A most következő szombathelyi szépségbe bármikor beköltöznénk. És ön?

ingatlanbazar.hu

“Szombathely elegáns környékén, a nyugati városrészén, családias, csendes környezetben nettó 414 nm-es, 2014-ben épült, 3 szintű vegyes funkciójú igényesen kivitelezett lakó és iroda épület 1735 nm-es telken eladó. A pazar adottságokkal rendelkező ingatlan rögtön magával ragad! Az újszerű ingatlant az átgondolt, egyedi belső építészeti és lakberendezői megoldások, a finom ízléssel használt minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé. A rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználva minden megtalálható, ami a modern, elegáns ingatlanokra jellemző. A ház minden porcikája magán viseli az építtető magas igényét! [...]

Az alagsorban gépház, a földszinten két iroda blokk teakonyhával és 3 állásos gépkocsi beállóval, az emeleten egy lakás (3 szoba + nappali + konyha + fürdő) található.A ház a legkorszerűbb Alpha Innotech geotermikus fűtési-hűtési rendszerrel,(függőleges szondás,110 m) 20 cm vastag grafitos hőszigeteléssel rendelkezik, ami biztosítja az épület rendkívül alacsony energiaigényét. Továbbá a meleg víz és a fűtés rásegítése napkollektorokkal megoldott. Az épület nyílászárói vörösfenyő-és külső alumínium borításúak, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Korszerű hővisszanyerő épületszellőztető, programozható redőny és kapu, valamint kamera és riasztórendszerrel felszerelt (Intelligens ház). A parkosított udvar automata öntözővel van ellátva.

Különleges növények, minden évszakban virágzó fák, bokrok, cserjék színkavalkádja, gyermekjátszó teszik az itt eltöltött időt felejthetetlen feltöltődéssé.Az ingatlant egyedivé teszi a földszinten lévő wellness rész, amely beépített feszített tükrű medencét ( 8 × 4 m), jacuzzi-t, pihenőteret, infra szaunát és külön konditeremet foglal magába.A tulajdonos az egyszerűbb kezelhetőség miatt az ingatlant társasházzá alakította, mely a következő egységeket foglalja magába:Egy nagy méretű gépház ami az alagsorban található, két iroda blokk teakonyhával, illetve egy 3 állásos garázs , végül egy prémium kategóriás lakrész (3 szoba+ nappali+konyha+ fürdők), plusz egy full-extrás wellness-részleg, ami a tulajdonosok kényelmét szolgálja.Az ingatlan egy időtálló, meleg hangulatú, családbarát, madárcsicsergős otthon sok-sok különlegességgel, minden igényt és kényelmet kielégít. Itt minden megtalálható amire egy igényes család vágyhat! [...]”

További 300 millió körüli és egyéb házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában