Böllérverseny

2023.03.05. 12:57

A Csömötei-szőlőhegy böllérversenyén a gyöngyösfalui Debreceni családi gazdaság bizonyult a legjobbnak

A gyöngyösfalui Debreceni családi gazdaság nyerte a lukácsházi böllérversenyt, második lett a házigazda Lukácsháza, harmadik Nemescsó, negyedik Pusztacsó, ötödik Kemenesmihályfa, hatodik Csíkkozmás.

TJ

A Gyöngyösmenti-Nonprofit Kft. különdíját Csönge, a Vas Népe különdíját Vép, a Vas Megyei Közgyűlés különdíját Perenye, a Lukácsházi Borbarát Hölgyek Egyesületének különdíját Vassurány, Lukácsháza község Önkormányzatának különdíját Vassurány, Kőszeg és Vidéke különdíját pedig Győrvár vehette át. A pincés-kemencés ételek versenyében Győrvár bizonyult a legjobbnak, második lett Pusztacsó, harmadik Perenye. A disznóvágás és feldolgozás különdíját Csíkkozmás, a legjobb vendéglátó csapat különdíját Gyöngyösfalu, a legjobb ételkészítő csapat különdíját és a közönségdíjat Nemescsó nyerte. Csíkkozmás településnek a határon túli magyarság képviseletéért szintén különdíjat adományoztak a nyolcadik alkalommal megrendezett Pincés-Kemencés Böllérversenyen, amit a gyönyörű természeti környezetben, a Csömötei-szőlőhegyen rendeztek meg.

Fotók: Keresztes Brigitta

 
 

 

 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában