Elismerés

2023.03.16. 14:12

Rangos kitüntetést kapott a Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársa

Vas Népe

Forrás: Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Rangos kitüntetést kapott a Szombathelyi Erdészeti Zrt. munkatársa Kiemelkedő tevékenységéért miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Virág Csabáné, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Munkatársa az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából 

Virág Csabáné (Tündi) 1994. július 11-től dolgozik a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél. A Csipkereki Vadászházban kezdett kisegítőként. Megbízható, lelkiismeretes munkáját elismerve 2003. december 01-től kinevezték a Káld-Hidegkúti Vadászház gondnokának. 2008-ban szakács szakvizsgát tett. Az elmúlt 29 évben munkája kifogástalan, munkatársaival jó kapcsolatot épített ki. Kiemelt figyelemmel, magas színvonalon szolgálja ki vadászházi vendégeinket, öregbítve ezzel a Szombathelyi Erdészeti Zrt. szakmai hírnevét - írta közösségi oldalán a szervezet.  

Virág Csabáné dr. Nagy István agrárminisztertől vehette át a rangos kitüntetést március 14-én Budapesten, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában