Idei tervek

2023.03.02. 21:12

Tűzoltók beszámolója Vasváron

A közelmúltban tartotta a Vasvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság (ÖTP) és a Vasvári Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület a 2022. évi beszámolóját, és ismertették a 2023. évi terveiket.

VN

Bozzai Lajos ÖTE-elnök ismertette az adatokat

Forrás: Vasvár ÖTE

A rendezvényen jelen volt Dénes Károly tűzoltó alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője is. A 2022-es évben 123 alkalommal kellett vonulniuk a tűzoltóknak és gépjárműveiknek. Több ezer munkaórát teljesítettek önkéntesen Vasváron és a környező településeken.

 A polgárőrök 629 órán át végezték munkájukat a város vagyonbiztonsága érdekében, valamint forgalmirend-irányítást hajtottak végre a város eseményein. Tóth Balázs polgármester köszönetet mondott, a 2022- ben végzett munkát elismerve, illetve az önkormányzat támogatását is biztosította az idei évre. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó polgárőrökről és tűzoltókról is megemlékezett. Külön díjazásban részesült Németh László ÖTP-parancsnok, aki az ÖTE parancsnoki tisztségét több mint 33 évig töltötte be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában