Béke

2023.04.04. 07:00

Ágh Péter: a dollárbaloldal nemmel voksolt

A magyar érdek változatlan: a háborúból ki kell maradni – hangsúlyozta Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője, miután 130 igen, 24 nem szavazattal, tartózkodás nélkül az országgyűlés elfogadta a békepárti nyilatkozatot pénteken.

Vas Népe

Forrás: Unger Tamás

A képviselő emlékeztetett: A békepárti határozattal a parlament kifejezi elkötelezettségét a béke mellett, elítéli Oroszország katonai agresszióját, elismeri Ukrajna jogát az önvédelemhez, és rögzíti, hogy a Brüsszelben elfogadott szankciók nem érték el céljukat, nem vetettek véget a háborúnak! Gyurcsány Ferenc és a dollárbaloldal tagjai annak ellenére nem szavazták meg a Békepárti Határozatot, hogy a magyar emberek békét akarnak. A dollárbaloldal ezzel ismét a háborút választotta a béke helyett – hangsúlyozta Ágh Péter, aki szerint amikor a dollárbaloldal pénteken nemet mondott a Békepárti Határozatra, akkor ismét bizonyította, hogy a dollárokért cserébe hajlandó a magyar emberek többségével is szembemenni. – Gyurcsány Ferencék ezzel ismét bizonyították: amikor a nemzeti érdek képviseletéről van szó, rájuk nem lehet számítani. Mi továbbra is a béke pártján állunk, és megvédjük Magyarországot attól, hogy belesodródjon a háborúba – húzta alá Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában