Ezt jó, ha tudod!

2023.04.17. 17:00

Mennyi idő kell a behajtani tilos táblák kihelyezésére két szombathelyi utcában?

Hiába kerestük hétfőn, egyelőre nem kerültek ki az egyirányúsítást jelző táblák Szombathelyen a Németújvár és Vitéz utcába.

Tömböly Ágnes

Forrás: Cseh Gábor

Mint arról korábban írtuk: a városstratégiai, idegenforgalmi és sport bizottság döntött arról, hogy a Németújvár utcába a jövőben csak a Rumi út felől, míg a Vitéz utcába a Rákóczi utca felől lehet majd behajtani. A bizottsági határozat végrehajtására az 2023. április 15-ei határidőt jelölték meg, ám hétfőn - április 17-én - még nem kerültek ki a forgalmi rendet megváltoztató táblák. 

© Cseh Gábor
Forrás: Cseh Gábor

Elküldtük kérdéseinket a városháza kommunikációs vezetője, Kéner Balázs számára, hogy megtudjuk, mi az oka a késlekedésnek. Tervezik-e esetleg a bizottsági határozat visszavonását, ezért nem kerültek-e ki az új forgalmi rendet jelölő táblák? Amennyiben nem, a táblák kihelyezéséről ki gondoskodik? Hogyan látják, mennyi idő kell még a táblák kihelyezésére, mikor léphet életbe az új forgalmi rend? Ha választ kapunk, közöljük. 

© Cseh Gábor
Forrás: Cseh Gábor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában